sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Iiitan pennut 1 viikkoa

Siinäpä se viikko on vierähtäny melkoisen nopiasti. Pentuset on kasvanu melkeimpä tuplasti viikossa. Ruokaa tuntuu Iitalla olevan riittävästi tarjolla, kun rauhallistaki laatikossa on. Kolme yötä minä nukuin pentu kammarissa ja käytin Iitaa ulkona pari kertaa yössä, sitte alko rytmi tasottua ja pääsin omaan sänkyyn. Istukan syönti usiasti tekee sen, että vatsa toimii vähän aktiivisemmin jonkin aikaa, jotes yökeikkoja ulkona saattaa joutua tekemään. Iitalla kuitenki maha on pysyny tosi hyvässä kunnossa koko ajan, ei oo yhtää ripulia tms. ollu ja kun pennut noin hyvin kasvaa, niin ruokaakin tuntuu olevan riittävästi.
Annan Iitalle neljä kertaa päivässä ruuan, ku annos olis muutoin pari kertaa annettuna turhan iso. Tälleen näyttäis vatsa pysyvän kunnossa ja energiaa tulee tasaisesti niin koko porukka on tyytyväisiä.
Parina päivänä on jo sellainen 10min kävelylenkki tuossa pihalla käyty Iitan kans, muutoin se on kyllä tyytyväisenä hoidellu pentuja.
Tinni on vähän kateellisena käyny portin takana kuuntelemassa pentulaa, mutta ei sinne muita päästetä vielä tässä vaiheessa ja kyllä Iita siihen malliin kattooki laatikosta, ettei sinne oo asiaa vielä tässä vaiheessa muilla koirilla. Ihmisistä ei välitä mitää, pentuja saa käydä ihan rauhassa kattomassa laatikossa.
Vieraita me nyt ei vielä tänne oo päästettykkää, ku täytyy mammalla ja lapsilla olla rauhaa se kolmisen viikkoa.
Mutta pitemmittä puheitta, alla kuvasia pennuista viikon ikäisenä painoineen.


Tyttö 1. paino 540g

Tyttö 2. paino 586g

Tyttö 3. paino 584g

Poika 1. paino 540g

Poika 2. paino 582g

Poika 3. paino 544g

Poika 4. 590g

Poika  5. 588g

Poika 6. 632g

No niin , siinäpä se joukko tumma tältä erää. Nyt ei kummempaa kerrottavaa. Tinnin kuulumiset en omassa blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti