lauantai 15. joulukuuta 2012

Iitan pennut kolme viikkoa


Taas viikko vierähtäny ja kakarat kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Ääni kirjo on moninainen jo, ääntävät kuin pienet "gitsmot" vai mitä ne oli ne karvapallot jossai elokuvassa. Hirveästi löytyy jo jalkoja ja hännät heiluu koko porukalla, ku joku menee laatikkoon lässyttämään. Ruukaa ne tapellakki jo mukamas, tai leikkiähän se on, mutta kova urina ja haukahtelu siellä käy. Yöt on kuitenni vieläki ollu hiljaista. Taitaa tämän pimeän ajan etuja olla se, kun ei aamuaurinko herätä, eivätkä yölläkää näe leikkiä.
Maitoaki Iitalla on ihan hyvästi riittäny, mutta kyllä minä tänään niille jo oon lisäruokaa antanu, kun kyllä ne sen verran nälkäisiltä jo vaikuttaa ja ei raaski emoakaa ihan kuihduttaa. Kuitenni tuollainen 9 päinen porukka melkoisesti verottaa emosta energiaa. Ja hyvin ne pupsit kyllä ensimmäiset ateriat on syöny. Hyvä kun eivät sormia syö samalla. Ja tuntuuhan niillä jo pienet neulan alut suussa jo olevan, ei mee kuin viikko niin auts..

Ja Iitaa kiinnostaa jo pikku hiljaa muutki puuhastelut. On päässy jo pikku lenkeille mukaan ja ovat kivasti erityisesti Balun kanssa ystävystyneet. Balu ku on niin selkeä kielinen ja ymmärtää väistää heti kun tarvis, mutta sen verran lapsellinen vielä, että sai Iitatkin innostumaan pienestä juoksu rallista.

Että valtakunnassa kaikki hyvin. Suhteellisen helppoa edelleen, kun Iita pitää laatikon puhtaana, ei tarvi ku pissapapereita vasta vaihtaa. Viikon päästä tilanne voi olla jo toinen..

Mutta enemmittä puheitta alla uusimmat kuvat kakaroista.

Tyttö 1

tyttö 1 "jäljestää" (;

tyttö2 

tyttö 2 jäljestää

tyttö 3

tyttö 3 jäljestää

poika 1

poika 1 " jäljestää "

poika 2

poika 2 jäljestää

poika 3

poika 3 "jäljestää" tai taitaa olla haku koira (;

poika 4

poika 4 "jäljestää" (huomaa hännän asento)

poika 6

Poika 6, ai mitä, missä ne lampaat???

poika 5

poika 5 "jäljestää"
Että kutes kuvista huomaa, nenät toimii suhteellisen hyvin jo. Iita on tuossa peitteellä makoillu, niin kaikki pennut tuhisi mahottomasti, luulenpa että tissin toivossa (:

Pennuista on yksi poika vielä näillä näkymisin vapaana. Harrastuskoiraa etsivälle täältä saattaisi kiva kaveri löytyä (:


1 kommentti:

  1. On ne vaan ihania! Onneksi näitä pääsee parin päivän päästä ihan livenäkin näkemään <3

    VastaaPoista