lauantai 8. joulukuuta 2012

Iitan pennut 2 viikkoa

Voih ku nämä viikot menee niin nopeaa, että ei taho perässä pysyä. Pentulaatikossa tollistelu vie aikaa niin, että ei enää taho muuta ehtiä tekemäänkää, mutta sain minä tänään tehtyä isoimman homman, eli siivosin vaatehuoneen. Kaiken muun järkkäys onki nyt sitte lasten leikkiä!!

Pentuset kasvaa ihan hirmuista vauhtia, kovasti niillä jo jalat on alla, menevät jo nyt lujaa ihan neliveto päällä vaikkei näköstimet oo kunnolla auenneet. Osalla on jo toinen silmä melkein kokonaan auki ja osalla vasta pikkuisen nurkkaa auki, mutta ei näytä menoa hidastavan. Yks mustista, pienin poika, tällä hetkellä poika nro 3 on kerrassaan sellainen sydänten valtaaja, jään särkijä tms. että oon ihan rakastunu. Se heilutti mulle tänään häntää ihan kuin isot koirat ja istu viereen ku polvillaan laatikossa kökötin. Aivan ihana pieni mies, luulen että juuri tämä kaveri muistuttaa luonteeltaan kaikista eniten isäänsä Joppea, luulen että siitä tulee muutoinkin sellainen isänsä kaltainen pieni mies, suurella sydämmellä. Toivottavasti viimeisellekkin pennulle koti löytyy, jotta tämä sydämmen valtaaja ei vaan vahingossa jää meille (;

Noh ihania ne on kaikki muutki tietenki, mutta jostai kumman syystä siellä aina on se yks joka pistää silmään, mihin rakastuu jne. Nyt niitä on hauska alkaa seuraamaan pikkuhiljaa mitä niistä kasvaa ja kuinka luonne erot alkaa tulla esiin. Ja muutoinkin, mikäs sen hauskempaa ku seurata pikku pallojen kasvua.

Painoja me ei tänään yritettykkää ottaa, ku ei nämä enää pysy minun pikku kipossa ja mini vaakalla. Täytyy kehittää joku muu astia ja yrittää vaikkapa huomenna puntaroida suunnilleen.

Että sellaista tänne tänään. Alla nyt niitä kuvasia, mitä saatiin otettua. Nämä ei oo enää helppoja kuvattavia, kun koko ajan menossa johonkin suuntaan.

Ja ensimmäisenä jälleen tyttö nro 1
Tyttö nro 1

Tyttö nro 2

Tyttö nro 3

Poika nro 1

Poika nro 2

Poika nro 3

Poika nro 4

Poika nro 6

Poika nro 5

1 kommentti:

  1. Voi hitsi miten ihania ne on <3 Ehtisköhän sitä joululomalla tulla Sonkajärveltä käsin piipahtamaan ja ihan vähän tuoksuttelemaan pennun tuoksua...

    VastaaPoista