sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pentuset 1vrk

No niin, saatiinpas otettua jonkinlaiset kuvat pennuista ja punnittua koko sakki. Ja täytyypä sanoa, että harvinaisen tasakokoista sakkia nämä on. Lieneekö yhden astutuksen etuja.
Ja pentulassa kaikki erittäin hyvin. Sain itsekkin nukuttua ku tukki pentu huoneessa, ei ääntäkään kuulunu koko yönä, muuta ku silloin ku pari kertaa käytin Iitaa asioilla. Iitalla on mahaki pysyny yllättävän hyvänä, ruoka maistuu ja muutoinki emo tosi hyvä vointinen. Iita oli jopa hieman villi tuossa aamupäivällä ku käytin kakalla, oli vissiin mukava rallitella pihalla ku ei enää masu ollu haitolla. Mutta kyllä oli kiire sisälle heti kakka asioitten jälkeen. Ei se jouda ku nopeasti asiat hoitamaan ja sitte pitää päästä pentujen luokse. Ihanan tunnollinen ja huolellinen emo. Maitoaki riittää, kun pennut on noin tyytyväisiä. Mutta enemmittä pölinöittä alla kuvia tältä päivää koko pesueesta painojen kera.
Tässä eka onnellinen äitee:
Ja tyttö nro 1. paino 366g blue merle
Tyttö nro 2. paino 358g blue merle
Tyttö nro 3. paino 380g black tri
Poika nro 1. paino 380g  blue merle
Poika nro 2. paino 366g black tri
Poika nro 3. paino 322g black tri (tosi musta)
Poika nro 4. paino 400g, black bi
Poika nro 5. paino 380g, black bi
Ja poika nro 6. paino 370g, black tri
Ja alla vielä kuva ku mami hoitaa (:
Siinäpä ne tämän päivän uutiset tältä erää. Tinni palleroisen masu kuvia laitetaan vielä tänne kunhan seki saadaan kuvattua. Sille tekastiin uus oma penikointi laatikko tänään, jos vaikka sattuu, että sekki hoksaa viikkoa aikaisemmin ku mitä odotellaan niin poksahtaa. Kovasti sillä nuo Iitan penskat kiinnostais, kuten myös kissalla, mutta malttakoon nyt mielensä molemmat. Kisulille voi olla aikasta jännittävää kunhan nuo kaikki riiviöt on liikenteessä (;


1 kommentti:

  1. Ihania palleroisia! Ja Iitakin näyttää niin onnelliselta :)

    VastaaPoista