perjantai 23. marraskuuta 2012

Jännittävää

No niin tässä minä pentulaatikossa istun Iitan vieressä ja kirjoottelen blogiin. Mamselli tuossa puuskuttaa, mutta ihan on unten mailla.
Se tuo mamma pisti vähän liikettä meihin emäntiin tälle iltaa. Meinaan tuos viiden maissa Petra soitteli, että Iita oli ruokansa oksentanu. Ja vähän hitaanlaisesti oli syönykki sen. Pyysin sitte mittailemaan lämmöt, ku ollu muutaman päivän pikkuhiljaa laskussa. Aamu lämpö oli ollu 37,6.
No Petra otti lämmöt niin herttilei, sehän näytti 36,9 vaikka kuin uusinta mittauksella tarkisti ja vieläpä mittasi toiselta koiralta että onhan kuumemittari varmasti oikiassa. Ja ku Mikillä lämpö oli 38.4 niinku koiralla ylleensä on, niin eihän siinä auttanu Petran ku pakata Iitalle kamppeet ja lähtiä "synnytyslaitokselle" tänne  meille. Onneksi Petra perheineen asuu tuossa noin  26km päässä, niin matkassa ei kauaa mee.
Sanoin vaan Petralle, että oottele tunnin verran että saan pentulaatikon vintiltä haettua ja penikoismis kammarin kuntoon. Oli meinaan ajatuksena laittaa kaikki valmiiksi huomenna lauantaina, ku alkuperäis suunnitelma oli että Iita tullee sunnuntaina.
Arvelin ite että tuo synnytys vois olla siinä ens keskiviikon kieppeillä, mutta merkit nyt viittais että saattaapa ne syntyä hyvin pitkälti ennemminki.
Se on että ku lämmöt laskee niin parin vuorokauden sisään yleensä tapahtuu. Tuossa ku aikaisempia synnytys merkkejä katselin vanhasta blogista, niin alle vuorokaudessa on noista lämmöistä pennut syntyny.
Iita nyt on kyllä niin rauhallinen että saattaa tämä tästä viivähtää vähän pitemmälle, taikka sitte tuo on vaan niin hyvä hermonen ja kivusieto kyky tos korkea, ettei pahemmin hättäile. Äitinsä kaltainen tuossa asiassa näyttäis toistaiseksi siis olevan.
Että jännitys tässä nyt tiivistyy... Alla kuva mamsellin masusta
Kovin se vielä tässä vaiheessa hymyilyttää (;
 
Että tämmöistä sitä tänne meille näin perjantai iltana.
 
Sen verran muita uutisia, että Köpi kävi peilauttamassa silmiä, että vieläkö näköstimet on kunnossa, ja ihan priimaa on edelleen. Samalla reissulla Timo käytti myös Hutin silmäpeilauksessa ja kuvauttamassa luustoa. Ja lonkat puhtaat A/A, kyynäret 0/0 ja samoin polvet 0/0. Silmistä löytyi jotain pientä suoni jäännettä, Timon sanoja lainatakseni, molempiin silmiin tuli kaavakkeeseen sellaiset kärpäsen paskat. Merkintä näkyy MRD ja GRD, ei mitään vakavaa, ei pitäisi tuottaa ongelmaa koirulille jatkossakaa. Että siitä ne H-pennut pikkuhiljaa aikuistuu. Vaan nytpä tämä ei keksi muuta kirjoiteltavaa. Tilannetta päivitellään sitä mukaa ku jotain tapahtuu.
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti