lauantai 15. maaliskuuta 2014

Pennut 1vkoa

KAKSI TYTTÖÄ VIELÄ VAPAANA :)

Contact: Marjo Ratilainen, 045-6338133
marjo.ratilainen @ gmail.com

No niin, kirjoitellaanpas TAAS uudelleen. Ehdin jo pitkän tekstin saada valmiiksi ja viimeisiä kuvia vaille koko homman, niin eiköhän prkle taas vaihteeksi yhteys katkennu. Joteska nyt vähän lyhyempi versio sitte uudelleen.
Niin, Armin pentuset syntyivät siis viikko sitten juuri sopivasti silleen, että kun perjantaina lämmöt laski, niin tietysti valvoin tai yritin nukkua Armin kans samassa huoneessa jos vaikka synnytys alkaa. NO Armi nukkui hyvin, mutta minä en. Aamulla kello soi viideltä ja Armi oli tyyneyden perikuva.
Kuuden jälkeen töihin ajaessa soitin Jennalle että kätilölle ois hommia, sillä ukkojen varaan en hommaa kyllä jätä.
Jenna onneksi ehti tulemaan heti aamusta ja minä sain rauhassa töissä hermoilla :)
Puolen päivän jälkeen Jenna ilmoitti että nyt alkais näyttää siltä että kohtapuoliin alkaa tapahtua. Ja niinhän sitte ensimmäinen pentu syntyi klo 13 kieppeillä ja seuraavat noin puolen tunnin välein.
Kun tulin töistä kotiin klo 16, kaikki oli jo valmista, ainoastaan piti todeta toisen pojan kohdalla, että sillä ei ole elinmahdollisuuksia ja tehdä päätös lopetuksesta.
Nyt viikkoa myöhemmin palleroiset voivat paksusti. Pentulaatikossa on hiljaista kuin huopatossu tehtaassa, kaikki ovat siis tyytyväisiä. Armi on loisto äiti, hoiti synnytystä myöten homman hienosti ja pentuset hoitaa huolella suurella äidin rakkaudella niinkuin luonto opettaa.
Maitoa tuntuu riittävän hienosti, sillä pennut ovat hyvinkin tuplanneet painonsa, ovat pulleita tyytyväisiä kakaroita. Täytyykin punnita palleroiset tänään, niin viikon päästä näkee mikä on kasvuvauhti. Viikon päästä myös alkavat silmät aukeilla, joten pääsee näkemään pikkuhiljaa miten ne luonne erot sieltä tulevat esiin.
Tällä hetkellä kyllä on niin tasaista sakkia, että eroa ei löydy muussa ku värimerkeissä :)
Mutta ennen kuin yhteys taas katkeaa, alla tänään otetut kuvat pentusista.

Ensimmäiseksi poika pentu, joka syntyi toisena, väritys on hauska, enempi isältä perittyä.tyttö1, syntyi ensimmäisenä


Tyttö 3
tyttö 2 allaEi kommentteja:

Lähetä kommentti