tiistai 4. maaliskuuta 2014

Armin masu 56 vrk

No niin nyt on sitte vuorokausia täynnä jo tätä kirjoittaessa ensimmäisestä astutuksesta 57vrk.
Alla olevat kuvat on otettu eilettäin, ku Jenna oli piikomassa elukoita ku olin ite halakohommissa Pudasjärvellä. Armihan voi paksusti, hyvin paksusti. Silja toi Armit meille maanantai iltana valmistautumaan H-hetkeen hyvissä ajoin ja mikäspäs Armin täällä ollessa, ku tuttu paikka ennestään.
Tinni äippä on kaverina jne. Selvästi muuten Tinttara ymmärtää Armin tilan, eivät riehu niinku normaalisti ja varovasti aina haistelee Armia kuin miettien "voi tyttöpolo, minä niin tiedän tuon tunteen :)
Ite oon nyt perjantaihin saakka lomalla niin saa tässä ihan rauhassa seurailla tyllerön tuntemuksia.
Oon myös maanantai illasta mittaillu lämpöjä aamuin illoin, vielä kuiteski ihan normaalit olleet. Iltasella vähän alempana olleet siinä 37.5 ja aamusta sitte 37,9 astetta. Saa nyt nähä sitte sattuuko lämpöjen lasku mittausten kohtaan, joskus meinaan on Tinnin kohdalla käyny niin ettei lämpöjen perusteella oo tienny synnytystä odottaa. Pennut syntyiki sitte Jonten viereen :)
Joteska tässä nyt sitte ootellaan jännityksellä milloinkas alakaa tapahtumaan. Toistaiseksi hyvin rauhaisaa on. Kuulostaa Armilla vähän tukala olo aika ajoin olevan, eikä ihme tuolla masulla. Toivotaan nyt että tämä loppukin menee hienosti ja synnytyksen kans ei tuu mitää ongelmaa.

Röllö maha alhaalla ottaa rennosti. Masu eläjillä on välillä melkoiset menot tuolla vatsassa menossa, hirveä mykellys. Siellä varmaan taistellaan jonotuspaikasta, kuka saa ensimmäissä tulla ulos :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti