maanantai 17. helmikuuta 2014

Pikkuisen päivitystä

Oon ollu taas älyttömän aikaansaamaton, kiitos tyttärelleni Jennalle että ees pikkaisen pitää tapahtumia tänne ajantasalla. Itellä on niin kiirettä aina ettei vaan jaksa kirjootella ajatuksen kans.
Noh nyt ku on arkena vapaa ja meinaa flunssaa lykätä, niin sain laitettua Katrille päivitettävää varsinaisille sivuille ja jos vähän tarinois ite tänne...
Elikkäs Armi parssonin penskat syntyy viikon 11 loppupuolella jos laskeskellaan astutusten puolivälistä. Armi astutettiin 7.1.14 ja 10.1.14 joteska arvelen että penskat syntynee suunnilleen 13.3.14 ja ovat näin ollen mukavasti luovutuksessa kesän korvalla. Toivotaan, että tiineys sujuu hyvin loppuun saakka ja synnytys myös menisis sitten hyvin. Yritän saada kuvia otettua Armista kun maha alkaa kasvaa. Armi asustaa sijoituskodissa Siljan perheen luona, joten ihan joka päivä ei päästä näkemään, mutta yritämpä saaha kuvia hommattua. Armi tulee tänne meille synnyttämään ja pennut kasvavat täällä luovutusikään saakka.

Sitte Nabun ja Babin penskat laitettiin alulle viikkoa myöhemmin elikkä 17.1.14 ja 19.1.14 olivat oikeen onnistuneet astutukset kunnon pakkasessa. Ultrassa Babi kävi 14.2.14 ja Annelta tulleessa viestissä luki että pentuja on varmasti enempi ku 2, joten eiköhän sieltä sopiva pesue tule. Toivotaan että kaikki sujuu loppuun saakka hyvin. Babin arvioitu synnyttäminen on siis viikkoa myöhemmin ku Armilla, elikkä viikon 12 loppupuolella jossain tuossa 22.3.14 kieppeillä. Pennut syntyvät ja kasvavat luovutusikään saakka Anne Mielosen luona ( kennel Bordetella's)
Pennut tehdään yhteistyössä ja tästä pentueesta toivon myös itselleni narttupentua jatkamaan kasvatustoimintaani. Pitkässä kuusessa vielä, mutta toivossa on hyvä elää ;)
Babista yritän myös saada kuvia tänne ja kannattanee seurailla myös kennel Bordetella'sin sivuja. http://koti.kainuu.com/kpomiean/etusivu_fin.html

Siinäpä sitä tärkeintä tällä erää.


1 kommentti:

  1. Onko sinulle tulossa aussien pentuja tänä vuonna?

    VastaaPoista